isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMAC Office 2011

3.0 USB-Media het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011 voor Apple-Duitstalige Computers

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

3.0 USB-Media het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011 voor Apple-Duitstalige Computers

China 3.0 USB-Media het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011 voor Apple-Duitstalige Computers leverancier

Grote Afbeelding :  3.0 USB-Media het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011 voor Apple-Duitstalige Computers

Productdetails:

Plaats van herkomst: Amerika
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Office 2011-HB MAC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: verbeteringsmicrosoft bureau voor MAC Type: Kleinhandels
Gebied: Globaal/Japan/de V.S./het UK Platform: MAC
Apparaat: 32 / met 64 bits/3,0 USB Taal: Duits
Installeer: Één MAC Het lopen: Kantoor
Hoog licht:

mac office 2011 product key

,

office 2011 license key


3.0 USB-Media HB van MAC Office 2011 van Microsoft online de Sleutel downloadt officieel
 

Office 2011 voor het Huis & de Zaken van MAC is een productiviteitsreeks voor Apple-computers. Dit is vergunning gegeven voor één gebruiker om op één computer te installeren.

 

Geniet van een nieuw productiviteitsniveau met het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011. De inzameling van programma's wordt aangepast voor MAC OS X en bestaat uit een bundel van toepassingen om de verwerking van documenten, lijsten, presentaties en e-mail te vergemakkelijken. U kunt het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011 zowel thuis als in het bureau voor een onbepaalde periode gebruiken.
 

Met meer dan 1 miljard PCs en het lopende Bureau van Macs, is Microsoft Office de het meest-vertrouwde op en het meest-gebruikte productiviteitsreeks rond de wereld. En het Bureau voor MAC 2011 moet hier u helpen meer met uw MAC onder uw voorwaarden doen. Gebruik Word om dynamische documenten, Excel om uw gegevens te formatteren snel, PowerPoint helpen uw publiek in dienst nemen en uw ideeën nemen verder, en Outlook te creëren om dicht bij uw contacten en kalenders te blijven. En aangezien het Bureau voor MAC met Bureau voor Vensters compatibel is, kunt u aan documenten met vrijwel iedereen op MAC of een PC werken. Het is de gemakkelijkste manier om, tot uw documenten te creëren te delen en bijna overal toegang te hebben van.

 

Omvat volledige versies van:

 

Word 2011 - Tekstverwerking

Excel 2011 - Spreadsheten

Outlook 2011 - E-mail en kalenderbeheer

PowerPoint 2011 - Presentaties

Boodschapper voor MAC 8 - Chatberichten
 

Nieuwe functies in het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011
 

Outlook in Microsoft Office-het Huis en de Zaken van MAC 2011 kan gesprekken negeren of automatisch uw inbox ontruimen, zo hebt u minder tijd nodig om op belangrijke e-mail te antwoorden.

U kunt het menulint volgens uw vereisten in Microsoft Office-het Huis en Zaken 2011 organiseren van MAC om snellere toegang tot functies toe te laten belangrijk voor u.

Aandeeldocumenten die online door Office Web Apps in het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 worden opgeslagen. Dit maakt het gemakkelijker om het werken aan een document met collega's te coördineren.

Verzend PowerPoint-presentaties direct naar ontvangers over Internet, zelfs als zij Office Home & Zaken 2011 of geen PowerPoint hebben.

Meer malplaatjes: Word, Excel en PowerPoint in het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011 bieden u een grote verscheidenheid van voorproefopties aan om u toe te laten om een ontwerp sneller te kiezen.


Componenten van het Huis en de Zaken van Bureaumac 2011

 

Wanneer u Microsoft Office-het Huis en Zaken 2011 van MAC kiest, ontvangt u toegang tot de volgende programma's. De updates die door de fabrikant worden verstrekt kunnen ook zonder meerprijs worden geïnstalleerd:

 

Word, als deel van het Huis & Zaken 2011 van Bureaumac, staat u toe om documenten te creëren en uit te geven en hen online te bewaren.

 

Excel is een uitgebreid hulpmiddel voor taken met inbegrip van lijsten, grafieken, boekhouding en gelijkaardige banen

 

PowerPoint in Microsoft Office-het Huis en de Zaken van MAC 2011 helpt u aan opstellings dynamische, moderne presentaties zowel in de privésector als voor bedrijfsgebruik.

 

Outlook is het e-mail van de wereld populairste programma. U kunt contacten beheren die, benoemingen en e-mailrekeningen, organisatie van uw dagelijks leven efficiënter maken aanzienlijk.

 

het Huis & Zaken 2011 kunnen gebruiken van Bureaumac, hebt u een minimum van MAC OS X Versie 10.6 nodig of hoger. Wanneer u het product koopt ontvangt u een volledige, onbeperkte vergunning.

 

Met meer dan 1 miljard PCs en het lopende Bureau van Macs, is Microsoft Office ooit de het meest-vertrouwde op en het meest-gebruikte productiviteitsreeks. En het Bureau voor MAC 2011 moet hier u helpen meer met uw MAC doen uw manier. Gebruiks vertrouwde toepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint, en Outlook om u te helpen uw ideeën verder nemen. En aangezien het Bureau voor MAC met Bureau voor Vensters compatibel is, kunt u aan documenten met vrijwel iedereen op MAC of een PC werken. Sla uw dossiers in een wachtwoord op de beschermde online SkyDrive-omslag aan toegang, uitgeeft of overal uw werk van vrijwel met het vrije Office Web Apps deelt.

 

  • Vergunning gegeven voor één (1) gebruiker voor installeer op één (1) MAC.

  • Het bureau voor MAC 2011 omvat MAC-versies van Word 2011, Excel 2011, PowerPoint 2011, en Outlook 2011.

  • De vertrouwdste en vertrouwde op productiviteitstoepassingen die rond de wereld, school, en zaken thuis worden gebruikt.

  • De betrouwbare verenigbaarheid met meer dan 1 miljard Macs en PCs die Bureau in werking stellen verzekert wereldwijd u de juiste hulpmiddelen hebt te creëren, te delen en, met vrijwel iedereen, overal, zonder zorgen samen te werken.

  • Het bureau voor de software van de de aanbiedingen hoogste-van-de-lijn van MAC 2011 met de volledigste eigenschapreeks, zodat u kan indrukwekkende, professioneel uitziendedocumenten en presentaties overhandigen.

  • Outlook voor MAC 2011: Outlook 2011 laat u uw kalender aan binnen uw e-mail merken, leest verwante e-mail in één enkele draad, de invoerpst dossiers, en voorproefgehechtheid van binnen uw e-mail inbox.

  • De steun van Office Web App: Het nieuwe Office Web Apps laat u posten, toegang hebben, en de documenten van het aandeelbureau van waar uitgeven u met bijna om het even welke computer met browser wilt; en medeauteur een document met veelvoudige mensen in veelvoudige locations.*

  • Omvat ook Boodschapper voor MAC 8 toelatend u om in realtime met audio en videosteun te communiceren, en Extern bureaublad voor MAC 2 zodat kunt u uw Op Windows gebaseerde PC van uw MAC drijven.

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)