isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenCOA-Vergunningssticker

Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje

China Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje leverancier
Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje leverancier Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje leverancier Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje leverancier Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: -
Modelnummer: FQC- 08279

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100pcs
Verpakking Details: -
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000pc per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Besturingssystemen Voorwaarde: Gloednieuwe
Platform: Vensters Softwarenaam: microsoft vensters 7 pro
Hoog licht:

windows coa sticker

,

microsoft windows sticker

Beschrijving

Windows 7-Beroeps

Microsoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetjeMicrosoft Windows 7 Pro Professioneel pakket & COA-OEM van de Sticker Volledig Versie Productcode 32/64-beetje

Klassieke Vensterservaring

 

Windows 7 is de perfecte keus als u de vertrouwde Vensterservaring zoekt. Windows 7 heeft alle eigenschappen u aan gelijkaardig de klassieke beginbar, de Desktop, en de dossiermanager wordt gebruikt. Plus grote nieuwe eigenschappen zoals de capaciteit om eender welk programma aan de taskbar en ook aandeeldossiers, de foto's te spelden, de video en de muziek over veelvoudige PCs thuis door een thuisnetwerk te creëren.

 

Geen Nieuwe Nodig Hardware

 

Windows 7 heeft minimale systeemvereisten die het gemakkelijk maken om op uw huidige computer te installeren. Als uw computer Windows Vista dan in werking stelt kunt u Windows 7 gemakkelijk installeren.

 

Eigenschappen

Deze eigenschappen van Windows 7-Beroeps zijn de reden waarom het door heel wat bedrijfseigenaars wordt gekozen. U zult waarderen hoe deze eigenschappen werken en hoe het uw zaken op een snellere en gemakkelijkere manier helpt.

 

Beëindig Meer Banen Gebruikend Één Computer

U kunt documenten en dossiers gemakkelijk vinden gebruikend Windows Desktop-Zoeken. Zodra u in een paar brieven in de Zoekenbar typt, zal het onmiddellijk resultaten opleveren. De resultaten bestaan gewoonlijk uit onlangs gebruikt of documenten die u vaak gebruikt of opent. Een toegevoegde eigenschap in Windows 7-Beroeps is de plaats-Bewuste druk. Als u een document maar uw printer wilt drukken is ver vanaf u, moet u niet ongerust maken zich omdat het automatisch op de printer zal drukken uw computer waaraan wordt aangesloten.

Het is niet van belang als u op het werk of thuis bent omdat het nog zal drukken zolang uw printer aan een netwerk wordt aangesloten. De Extern bureaubladgastheer wordt ook toegevoegd in Windows 7-Beroeps. Dit zal u toestaan om tot programma's en documenten op andere computers toegang te hebben en u kunt dit op uw eigen computer ver doen.

 

Houd Uw Dossiers en Documentenbrandkast

Windows Defender maakt deel uit van Windows 7-Beroeps en het doet eenvoudig dienst als anti-virus of anti -anti-malware voor uw computer. Het zal uw computer tegen schadelijke software zoals spyware, malware, en meer beschermen. Het heeft ook een Encrypting File System die u toestaat om uw omslagen en dossiers te coderen om controle en gegevensbescherming voor de gebruiker te verzekeren. De steun en herstelt van dit OS ook is verbeterd. U kunt gemakkelijk file uw belangrijke dossiers aan een andere plaats en zelfs documenten op uw computer coderen.

 

De toegang en deelt meer

Als u over bepaalde productiviteit apps van Windows XP ongerust gemaakt bent, zal de Beroeps u nog toestaan om tot hen toegang te hebben. Windows 7-de Beroeps heeft Windows XP-Wijze die vooral voor mensen zeer nuttig is die heel wat apps voor Windows XP hebben. De diagnostiek en het Machtscentrum van Beroeps zijn krachtiger. Als u niet in IT kwesties bent, zullen deze hulpmiddelen het voor u gemakkelijker maken om mogelijke problemen aangaande uw computer te ontdekken.

Systeemvereisten

Deze systeemvereisten zouden zich moeten voldoen om goede prestaties van Windows 7-Beroeps te verzekeren.

  • U zult 1 GHz of hoger voor bewerkers met 32 bits en met 64 bits nodig hebben.
  • 1 GB van RAM voor met 32 bits; 2 GB van RAM voor 64 bits wordt vereist.
  • De beschikbare schijfruimte voor met 32 bits is 16 GB; 20 GB voor 64 bits.
  • De grafiekbewerkers zouden DirectX 9 met WDDM 1,0 moeten zijn of hoger.

Extra systeemvereisten

  • De de productfunctionaliteit en grafiek kunnen variëren gebaseerd op uw systeemconfiguratie. Sommige eigenschappen kunnen geavanceerde of extra hardware vereisen.
  • Afhankelijk van resolutie, kan de videoplayback extra geheugen en geavanceerde grafiekhardware vereisen.

Het Windows 7-besturingssysteem van Microsoft was een welkome plaats voor PC-gebruikers die minder dan geïmponeerd met het vorige systeem, Windows Vista waren. Debuterend in 2009, introduceerde het nieuwe besturingssysteem Internet Explorer 8 en Windows Media Center 12 aan de markt en de blik van Microsoft-besturingssystemen verandert met een nieuwe taakbar en het Onverwachte vensterbeheersysteem. Deze versie met 64 bits van Windows 7-Beroeps van Vertrouwd op Technologie-Team omvat de activeringsvergunning en een DVD om de software te installeren. De professionele versie van deze besturingssystemen heeft dezelfde eigenschappen zoals de Home Premiumversie en de toegevoegde toepassingen met inbegrip van een coderend bestandssysteem. Deze versie van het besturingssysteem is voor machines met 64 bits en kan niet op 32 bitsmachine worden geïnstalleerd aangezien de software niet in dat milieu zal werken. Gelieve te controleren uw systeemspecificaties vóór aankoop.

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Yulia

Tel.: +8618244912776

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)