isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMAC Office 2011

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning

China Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning leverancier
Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning leverancier Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning leverancier Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning leverancier Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning leverancier

Grote Afbeelding :  Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: -
Modelnummer: W6F-00198

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100pcs
Verpakking Details: -
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000PC per week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: bureau voor MAC-Huis en Zaken 2011 Producttype: Software Verlenen van vergunningen
Gesteunde taal: Engels Gesteund platform: MAC
Vergunningstype: Vergunning
Hoog licht:

mac office 2011 product key

,

microsoft office 2011 mac key

Beschrijving

Het Huis en de Zaken van Microsoft Office 2011 voor MAC voor de online activering van MAC - vergunning

Microsoft Office voor MAC-Huis en Zaken 2011 - Vergunning

Office 2011 voor MAC-Huis & Bedrijfsdownloadvergunning

Deze single-user vergunning voor Microsoft Office-Huis en Zaken 2011 voor Macs bevat alles u voor productieve tekstverwerking, gegevensregistreren, het voorstellen en het communiceren wenst. Het komt met Microsoft Word 2011, Microsoft Excel 2011, Microsoft Outlook 2011, Microsoft PowerPoint 2011 en Boodschapper voor MAC 8, zodat kunt u effectief werken terwijl foutloos het communiceren met de hoge pieten in uw leven. Dit Bureau voor MAC-reeks komt ook norm met toegang tot Windows Live SkyDrive, die u laat vrijwel overal werken online van.

 

De huis en Bedrijfsversie is een verbetering van het Huis van Microsoft Office 2011 en de Studentenversie. Ongeacht basismicrosoft office word voor MAC, PowerPoint voor MAC, Excel voor MAC, en de Boodschapper voor MAC, omvat dit pak ook Outlook voor MAC.

 • Microsoft Word 2011

Microsoft Word voor het het Huis en Van Bedrijfs Office 2011 pak kenmerkt de Publicatieweergave. Het is een combinatie van de basismicrosoft word-eigenschappen en een nieuwer en veel-beter desktop-publishingmilieu. De het Publiceren Lay-out staat u toe om een aangepaste werkruimte te hebben die wordt ontworpen om de complexe lay-outs te vereenvoudigen. Met de het Publiceren Lay-out, zijn de lay-outs nu gemakkelijker te slepen en te dalen.

De visuele Stijlen is ook een nieuwere eigenschap van Microsoft Word van het het Huis en Van Bedrijfs Office 2011 pak. De stijlen kunnen u professioneel sparen tijd helpen terwijl het maken van documenten kijken met zijn het verenigbare formatteren die ook gemakkelijk is van toepassing te zijn. Het heeft gecodeerd en genummerde kleur stijlgidsen die u kunnen duidelijk tonen waar sommige een alineaopmaakprofiel waren van toepassing geweest. De directe formatterende gidsen ook benadrukken onmiddellijk de tekst die niet de Word stijl in gebruik volgt.

De eigenschap van het Volledig schermweergeven geeft u de capaciteit om zich op een bepaald document en niets anders te concentreren. U kunt de nauwkeurige hulpmiddelen selecteren die u uw werkruimte met diverse opties als achtergrond en verschillende pagina draaiende gevolgen moet gemakkelijk aanpassen wanneer u op lezingswijze bent.

 • Microsoft Excel 2011

Microsoft Excel heeft Excel-tabellen voor het het Huis en Van Bedrijfs Office 2011 pak verbeterd. Het omvat Spillijst die intuïtieve hulpmiddelen kan produceren die makkelijk te gebruiken en gestroomlijnde en onberispelijke dwars-platformverenigbaarheid voor veel-beter gegevensbeheer zijn.

De nieuwe Sparklines-eigenschap van Excel 2011 leidt tot een visuele vergelijking wanneer het behandelen van talrijke stukken gegevens. Dit wordt gedaan met uiterst kleine grafieken die in een één enkel aantekenvelcel en recht naast de gegevens worden gevestigd.

De voorwaardelijke opmaak verandert ook de formaten van de celinhoud op de specifieke criteria worden gebaseerd dat u bepaalt. Dit voegt rijke visuals aan uw aantekenvel toe dat tot zinvollere resultaten kan leiden zonder het moeten zo veel tijd doorbrengen in manueel het richten aan belangrijke punten in uw gegevens.

 • Microsoft PowerPoint 2011

De nieuwe eigenschap van Microsoft PowerPoint 2011 is de Uitzending Slideshow die u toestaat om de levende show te maken zonder het moeten uw bureau verlaten. Dit maakt het uitzenden van uw slideshow zelfs aan ver veel gemakkelijker publiek.

Het kenmerkt ook een Embed en Formaatfilmseigenschap die uw filmervaring in het programma van PowerPoint 2011 zelf aanpast. Het leidt beter tot audio en videocontroles zonder de behoefte om meer dossiers te leiden en toe te voegen.

De diaovergang en de Animatieeigenschap voor PowerPoint 2011 kunnen dia's aan het leven met zijn betere animatie en overgangen brengen. Er zijn ook toegevoegde 3D gevolgen en meer animatiepadden.

De Weergave voor presentator van PowerPoint 2011 is ook beter met nieuwe eigenschappen zoals veelvoudige panelen die u tonen wat omhoog volgende en nota's is zodat kunt u gemakkelijk in controle van uw diapresentatie zijn.

 • Microsoft Outlook

Wat het Huis en Bedrijfspak van Microsoft Office 2011 verschillend en beter van anderen maakt is Microsoft Outlook in bijlage aan het. Dit vervangt om het even welke post app in een systeem.

Microsoft Outlook heeft een Gesprekkeneigenschap die het gemakkelijkere volgen van uw e-mailbesprekingen door verwante e-mail te groeperen en het te veranderen in één enkel lijnpunt houdt. De verenigde omslagen houden ook e-mail van veelvoudige rekeningen in enkel één omslag samen met alle verzonden dossiers.

Het omvat ook de Invoer Outlook voor Vensterseigenschappen waar u uw die Venstersdossiers kunt invoeren in .pst worden gebaseerd. Outlook 2011 kenmerkt Agendavoorbeeld, ook Dynamische herschikking, en Beeld het Uitgeven dat het gemakkelijker maken om middel-rijk soort documenten te delen.

Een snelle blik:

 

Office 2011 voor het Huis & de Zaken van MAC is een productiviteitsreeks voor Apple-computers. Dit is vergunning gegeven voor één gebruiker om op één computer te installeren.

 

Met meer dan 1 miljard PCs en het lopende Bureau van Macs, is Microsoft Office de het meest-vertrouwde op en het meest-gebruikte productiviteitsreeks rond de wereld. En het Bureau voor MAC 2011 moet hier u helpen meer met uw MAC onder uw voorwaarden doen. Gebruik Word om dynamische documenten, Excel om uw gegevens te formatteren snel, PowerPoint helpen uw publiek in dienst nemen en uw ideeën nemen verder, en Outlook te creëren om dicht bij uw contacten en kalenders te blijven. En aangezien het Bureau voor MAC met Bureau voor Vensters compatibel is, kunt u aan documenten met vrijwel iedereen op MAC of een PC werken. Het is de gemakkelijkste manier om, tot uw documenten te creëren te delen en bijna overal toegang te hebben van.

 

Omvat volledige versies van:

 • Word 2011 - Tekstverwerking
 • Excel 2011 - Spreadsheten
 • Outlook 2011 - E-mail en kalenderbeheer
 • PowerPoint 2011 - Presentaties
 • Boodschapper voor MAC 8 - Chatberichten

Specificaties

 • Harde Aandrijvingsruimte: 2.5 GB met HFS+-bestandsindeling
 • Besturingssysteem: MAC OS X10.5.8 of later
 • Bewerkertype: Intel
 • RAM: 1 GB
 • Grafiek: 1280x800 minimumbeeldschermresolutie
 • Andere: Dvd-ROM aandrijving, internettoegang, Windows Live ID
 • Geavanceerd: Connectiviteit aan Microsoft Exchange 2007 SP1 RU4 of recenter, connectiviteit aan SharePoint Server 2007 of later.

Puntbeschrijving

Fabrikant Microsoft Corporation
Het Adres van de fabrikantenwebsite http://www.microsoft.com
Merknaam Microsoft
Productnaam Bureau
Gesteund softwareproduct MAC-Huis en Zaken 2011
Gesteunde taal Engels
Gesteund besturingssysteem MAC OS
Vergunningstype Vergunning
Vergunningsdetails Medialess
Producttype Software Verlenen van vergunningen

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Yulia

Tel.: +8618244912776

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)