isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productencomputerantivirussoftware

Online Activeringslaptop/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Online Activeringslaptop/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

China Online Activeringslaptop/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB leverancier

Grote Afbeelding :  Online Activeringslaptop/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Norton
Certificering: Norton
Modelnummer: NOS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: 90 dagen Type: 1PC
Gebied: Frankrijk Platform: computerpc
beetje: 32 / 64 beetjes Taal: Meertalig
RAM: 256 MB Harde schijf: 300 MB
Versie: 2012 2014 Firewall: Two Way
Hoog licht:

internet security software

,

internet antivirus software


De online Bijgewerkte Dagen van Norton Internet Security van de Computerantivirussoftware Zeer belangrijke 90
 

Versie 2012 (19.x)
 

Bevrijd (19.1.0.28) op 6 September, 2011, Norton Internet Security 2012 bracht nieuwe eigenschappen. Één van de nieuwe eigenschappen inbegrepen in de nieuwe versie is Downloadinzicht 2,0, dat niet alleen dossiers voor veiligheid maar ook de stabiliteit van een bepaald dossier controleert. Dat betekent dat als een dossier op Windows 7 stabiel maar onstabiel is, op Windows XP, XP-de gebruikers van de instabiliteit van het dossier zullen worden op de hoogte gebracht.
 

De verbeterde verwijderprogramma's zijn strak geïntegreerd voor betere schoonmaakbeurt van reeds besmette systemen. Zodra teweeggebracht, begint de nieuwe, krachtigere versie van Norton-Machtsgom het systeem opnieuw om van valse antivirussoftware valse antivirussoftware en andere diep ingebedde bedreigingen de plaats te bepalen en te verwijderen die anders moeilijk zijn te verwijderen. Een nieuw hulpmiddel genoemd Norton-Beheershulp leidt verschillende computers en apparaten die met Norton-software van één enkele plaats worden uitgerust.
 

Andere veranderingen in deze versie omvatten SONAR 4, Google Chrome-verenigbaarheid voor Identiteits Veilig en Veilig Web en de capaciteit om wachtwoorden en nota's in de wolk op te slaan. Nochtans, worden de de waarborgwachtwoorden van Vergunningsagreementdoes niet opgeslagen veilig en verstrekt geen remedie als de wolkenkluis wordt gecompromitteerd.
 

Het gebruikersinterface wordt ook vereenvoudigd met slechts drie knopen. De derde knoop opent een geavanceerder en ingewikkeld menu, waar de gebruiker montages en eigenschappen van het toegangs de verschillende product kan beheren. De cpu-meter die werd verwijderd uit Norton 2011, maakt ook een terugkeer (slechts op het „geavanceerde scherm“).

Combinerend netbook en de Desktoplijn, integreert Norton Internet Security Bandbreedte het meten, die het het verkeersgebruik van het product controleert en het neer aan minimum indien nodig neemt. Dit is ideaal voor netwerken met beperkt verkeer. Ook, wordt het gebruikersinterfacevenster dienovereenkomstig aan de grootte van het computerscherm aangepast.

Deze versie van Norton Internet Security omvat verscheidene Paaseieren. Het drukken Shift+1, 2, 3 of 4 zou het thema veranderen om achtergrond (duidelijke zwarte), straal, dieren respectievelijk in gebreke te blijven, en bloemen. Ook houdend Controle + win Sleutel + Alt terwijl het drukken van „prestatiesknoop“ om „Gekke Tik“ te activeren, die de venstertik hals over kop zal maken. Het effect zou verdergaan tot het belangrijkste venster wordt gesloten en heropend.
 

Voorts is het aftasten niet meer gepland door de Vensterstask scheduler, maar door merkgebonden van Symantec, die taken uitvoert terwijl de computer nutteloos is (d.w.z., wanneer de gebruiker vanaf de computer is).


Houdt virussen, spyware, en online-iddiefstal tegen. Norton Internet Security biedt geavanceerde bescherming aan branding, bank en winkelt online zonder onderbreking. Nu met 5 lagen van bescherming. Het introduceren van nieuwe Norton Internet Security. De geavanceerde bescherming van Internet en antivirus voor overal u gaat en om het even wat u online doet. Biedt pro-actieve bescherming, zodat kunt u doen wat online wilt u, het wetend bent u beschermd. Betere SONARtechnologie en levend de bedreiging van 24x7 globaal controleverblijf voor nieuwe bedreigingen. De ultrasnelle Internet-opsporingslaag houdt de meeste bedreigingen tegen alvorens zij uw computer kunnen zelfs bereiken.
Nortonantivirus gebruikt exclusieve, gepatenteerde lagen van bescherming die samenwerken om virussen, gevaarlijke websites en sociale media zwendels te neutraliseren, zodat bent u beschermd tegen de online bedreigingen van vandaag en van morgen.
 

Fabrikant

Symantec-Bedrijf

Fabrikantenartikelnummer

21297854

Het Adres van de fabrikantenwebsite

http://www.symantec.com

Merknaam

Norton

Productnaam

AntiVirus 2014

Pakkettype

Kleinhandels

Producttype

Software Verlenen van vergunningen

Gesteunde taal

Engels

Gesteund platform

PC

Vergunningstype

Abonnementspakket

Vergunning Tarifering

Norm

De Periode van de vergunningsbevestiging

1 jaar

Vergunningshoeveelheid

1 PC

 

 • Het pakket van vergunningstypesubscription

 • Het jaar van de vergunningsbevestiging Period1

 • Vergunningsqty1 PC

 • Vergunning PricingStandard

 • PlatformWindows

Besturingssystemen

 • Microsoft Windows 8 en Windows 8 Pro (met 32 bits en met 64 bits)

  Moet aan minimumwindows 8-besturingssysteemvereisten voldoen.

 • Microsoft Windows 7 Aanzet/Huis (met 32 bits en met 64 bits) Basis/Home Premium/Beroeps/Uiteindelijk

  Moet aan minimumwindows 7-besturingssysteemvereisten voldoen.

 • Van Microsoft Windows Vista Aanzet/Huis (de met 32 bits en met 64 bits) Basis/Home Premium/Beroeps/Uiteindelijk met Service Pack 1 en later

  Moet aan minimumwindows vista-besturingssysteemvereisten voldoen.

 • Van Windows XP Home/XP (met 32 bits) Professional/XP de Media Center Edition met Service Pack 2 en later


Eigenschappen
 

 • Norton Veilig Web: Beschermt u Proactively terwijl u het Web door u van en het blokkeren onveilige en valse websites net in uw zoekresultaten te waarschuwen surft. (MAC OS® X 10,7 slechts)

 • Antiphishingstechnologie: Blokken frauduleuze phishingwebsites die worden gecreeerd om uw identiteit en uw geld te stelen.

 • Slimme Bidirectionele Firewall: Verhindert cybercriminals het binnendringen in een beveiligd computersysteem in uw Mac®, het stelen van uw persoonlijke informatie en met uw materiaal te knoeien.

 • Plaatsvoorlichting: Laat u uw mate van bescherming aanpassen die afhangt van waar u uw Mac® gebruikt (thuis, het bureau, de lokale koffiewinkel, op de weg).

 • Kwetsbaarheidsbescherming: Werkt dagelijks bij om cybercriminals tegen te houden van het gebruiken van kwetsbaarheid in toepassingen en andere software om bedreigingen op uw computer heimelijk te nemen.

 • AntiVirus Bescherming: Beschermt uw Mac®, iPhoto® beelden, iTunes® media, iMovie® projecten en al uw belangrijk materiaal tegen virussen, spyware en andere bedreigingen zonder uw computer te vertragen.

 • Vertrouwelijke Dossierwacht: Het wachtwoord beschermt uw materiaal om het te houden brandkast van het los krijgen van ogen.

 • Dagelijkse Beschermingsupdates: Looppas op de achtergrond om uw te beschermen mac®-en uw materiaal-van nieuwe, recent-breekt bedreigingen.

 • E-mail en Chatbericht die controleren: Aftasten MobileMe®, iChat® en andere IMs voor verdachte gehechtheid en andere trucs die wordt gebruikt om uw identiteit en uw zuur verdiend geld te stelen.

 • VRIJE 24x7-Steun: Symantec verleent vrije 24/7 e-mail, praatje en telefoonsteun voor een periode van één jaar van aanvankelijk product installation.*

 • Beschermingsopties voor MAC OS X 10,4 tot 10,7: Omvat beide Norton™ Internet Security 5 voor Mac® (voor MAC OS® X v10.7)

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)