isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productencomputerantivirussoftware

Antivirussoftware 360 van de spam Filtrerende Computer Versie Autofirewall

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Antivirussoftware 360 van de spam Filtrerende Computer Versie Autofirewall

China Antivirussoftware 360 van de spam Filtrerende Computer Versie Autofirewall leverancier

Grote Afbeelding :  Antivirussoftware 360 van de spam Filtrerende Computer Versie Autofirewall

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Norton
Certificering: Norton
Modelnummer: 360

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: 1 PC/1 Jaar Type: DVD-Installateur
Platform: PC Taal: VERENIGD KONINKRIJK
Media: 3.0 USB aandrijving: 512MB
Vergunning: software ROM: CD
Hoog licht:

internet antivirus software

,

firewall antivirus software


Antivirussoftware Norton 360 van de spam de Filtrerende Computer Versie Autofirewall

 

Norton 360 is beschikbaar als Norton 360 (norm), Norton 360 Eerste Uitgave, en Norton 360 multi-Apparaat. De eerste Uitgave heeft alle functies van de standaarduitgave, met het verschil dat het met 25 GB van online opslagruimte tegenover 2 GB komt dat met de standaarduitgave inbegrepen is. Norton 360 multi-Apparaat is eigenlijk drie producten in één abonnement: Norton 360 Eerste Uitgave, Norton Internet Security voor MAC, en Norton-Mobile Security. De vergelijking tussen Norton 360 uitgaven en Norton toont alle eigenschappen en OS dekking. Norton 360 - het Gouden type van Uitgavencreditcard met 5 unieke reeksen alfanumerieke zeer belangrijke gegevens over omgekeerde wordt verkocht met de instructies om online te gaan en op de installatiepagina te installeren.
 

Norton 360 wordt software niet verkocht; het is een gekocht abonnement voor een verklaarde periode (b.v. één jaar). De software (b.v. firewall, antivirus) is automatisch gehandicapt aan het eind van de abonnementsperiode, tenzij een nieuw abonnement wordt gekocht.
 

Een speciale uitgave van Norton 360 Eerste Uitgave, gemerkt Norton-Veiligheidsreeks, is beschikbaar kostenloos aan PC-klanten van de dienst van Comcast Xfinity Internet. Het enige verschil tussen Norton 360 Eerste Uitgave en Norton-Veiligheidsreeks de laatstgenoemde zijn omvat geen online opslagruimteeigenschap. (Norton Internet Security voor MAC is ook beschikbare vrij voor de klanten van Comcast Xfinity.) De primaire versieupdates aan Norton-Veiligheidsreeks komen typisch voor ongeveer 1 maand of meer na Norton 360.

 

Hardware

  • 300 Mhz voor Microsoft Windows XP, 1 GHz voor Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7/Microsoft Windows 8

  • 256 MB van RAM voor Windows XP, 512 van RAM voor Windows Vista en 1GB van RAM voor Vensters 8/7 (minimum van 512 MB RAM dat voor Terugwinningshulpmiddel wordt vereist)

  • 300 MB beschikbare vasteschijfruimte

  • De aandrijving van CD-rom of DVD-(als het installeren niet door elektronische download)


Norton 360 komt met een éénjarig abonnement dat bij de installatie wordt geactiveerd, en is geldig voor drie huiscomputers. De afloop van het abonnement niet alleen blokkeert toegang tot programmaupdates maar sluit ook antivirus en de firewall. Alle andere hulpmiddelen, zoals de gebundelde wachtwoordmanager met gebruiker bewaarde wachtwoorden zijn ook ontoegankelijk. De gebruikers vaak begrijpen niet dat zij volledig zullen blootgesteld worden, zodat worden hun PCs besmet door virussen


Nortoninzicht

De online Norton-Inzichtsdatabase helpt de firewall van deze reeks bekende goede programma's identificeren. Het komt ook in spel wanneer u een dossier-dossier downloadt dat probleem zou kunnen zijn gemarkeerd wordt. Als u dit wenst, kunt u alle programma's actief aftasten over uw systeem en zien welk Norton-Inzicht aan hen denkt.

Voor elke toepassing, meldt Norton een vertrouwensniveau, overwicht (aantal gebruikers) en of het een middelvarken is. Nieuw in deze uitgave is een stabiliteitsclassificatie. De systemen de waarvan eigenaars binnen aan het Communautaire Horloge hebben geopteerd van Norton verzenden een bericht wanneer een programma verplettert. Het bijeenvoegen van deze neerstorting rapporteert de database elk programma een stabiliteitsclassificatie toewijst.

 

Efficiënte Malware-Schoonmaakbeurt

De component van de Norton360's malware schoonmaakbeurt is hetzelfde als dat van Norton Internet Security 2012 ($69,99 direct voor drie vergunningen, 4,5 sterren) en Norton-AntiVirus 2012 ($39,99 direct, 4,5 sterren). Nochtans, heeft het een paar maanden om sinds vroeger het testen gehad te evolueren, zodat noteerde Norton 360 dan beter andere twee.

Norton 360 ontdekte 88 percent van malwarebedreigingen op mijn geteisterde proefsystemen. Dat is niet het hoogste opsporingstarief. Comodo Internet Security Pro 2012 ($4.99/year leiden, 4 sterren) stelde het hoogste opsporingstarief, met 97 percenten, en Volledig van Webroot tentoon SecureAnywhere ($79,95 direct voor drie vergunningen, 4,5 sterren) ontdekt 94 percenten.
 

Nochtans, deed Norton 360 een zeer goed werk van het schoonmaken van de bedreigingen het vond, wat het een algemene score van de malwareverwijdering van 7,4 punten verdiende. Comodo kwam dicht, met 7,3 punten. Norton Internet Security, testte verscheidene maanden geleden, genoteerd 7,1.
 

Norton 360 ontdekte 100 percent van de bedreigingen die rootkit technologie gebruiken, zoals heel wat van de concurrentie. Het deelt de hoogste rootkit verwijderingsscore van 8,9 punten met Norton Internet Security. Ook hier daarna kwam Comodo in, met 8,6 punten.

 

Bijna ontdekten alle huidige producten 100 percenten van mijn scareware (valse antivirus) steekproeven, maar slechts verwijderden de twee Norton-producten hen volledig, noteren perfecte 10 punten. Herzien enkel hoe ik de test van de malwareverwijdering uitvoer en deze scores afleid, zie hoe wij Malware-Verwijdering testen.

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)