isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productencomputerantivirussoftware

Van de de Antivirussoftwaredownload van de verbeteringscomputer de Gebruikersvergunning van Eset NOD32 3 online

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Antivirussoftwaredownload van de verbeteringscomputer de Gebruikersvergunning van Eset NOD32 3 online

China Van de de Antivirussoftwaredownload van de verbeteringscomputer de Gebruikersvergunning van Eset NOD32 3 online leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Antivirussoftwaredownload van de verbeteringscomputer de Gebruikersvergunning van Eset NOD32 3 online

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: ESET
Certificering: ESET
Modelnummer: TEKEN 32

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: 3 gebruiker/3 Jaar Versie: Het Web installeert
Gebied: VERENIGDE STATEN Platform: PC
Taal: Meertalig Media: 64 beetjes
Bescherming: Op hoog niveau Type: Commerciële manifestatie
Hoog licht:

internet security software

,

firewall antivirus software


Van de de Antivirussoftwaredownload van de verbeteringscomputer de Gebruikersvergunning van Eset NOD32 3 online
 

Antivirus van ESET NOD32 beschermt u tegen virussen, wormen, trojans, spyware, adware, het phishing, en hakkers. Met het is Technologie ThreatSense® het snel aan nieuwe bedreigingen door codeuitvoering voor kwaadwillige bedoeling te analyseren reageert. NOD32 is ook vriendschappelijk systeem. Het verbruikt een gemiddelde 23MB in geheugen en presteert zeer snel.
 

AntiVirus van ESET NOD32 is ook één van de snelste antivirus oplossingen, zodat zult u het snel zelfs niet opmerken lopend. En het is beide ongelooflijk makkelijk te gebruiken maar toch eenvoudig om voor uw specifieke behoeften te maken.

 

Antivirus van ESET NOD32 werkt om uw Vensterscomputer tegen malware zoals virussen, wormen, Trojans te beschermen, spyware en rootkits. Het erkent ransomware, een belangrijk aspect van algemene virusbeveiliging. De onafhankelijke en binnenshuis de tests tonen aan dat ESET vooral goed bij het onderscheiden tussen goedaardige en schadelijke bedreigingen is en typisch geen wettige dossiers is bedreigingen markeert. Dit betekent het een laag fout-positieftarief heeft.
 

Hardware

 

 

De aandrijving van CD-rom of DVD-(als het installeren niet door elektronische download)

 

300 MB beschikbare vasteschijfruimte

 

256 MB van RAM voor Windows XP, 512 van RAM voor Windows Vista en 1GB van RAM voor Vensters 8/7 (minimum van 512 MB RAM dat voor Terugwinningshulpmiddel wordt vereist)

 

300 Mhz voor Microsoft Windows XP, 1 GHz voor Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7/Microsoft Windows 8

Zeer belangrijke Voordelen

  • Bescherming tegen Onbekend

  • Vindt Malware Andere AV-Gemiste Bedrijven

  • Gebouwd voor Snelheid

  • Gemakkelijk op Uw Systeem

  • Gemakkelijk op u


Vergunningstype: Commerciële manifestatie

Gesteunde talen: Engels

Besturingssystemen: Uitzicht/Win10/Win7/Win8/WinXP
 

Deze antivirussoftware verbindt bijgewerkt met een onlinedatabase om op de meest recente virusbedreigingen te blijven. Terwijl de meeste programma's zich automatisch bijwerken, vereist ESET u om de database van de virushandtekening bij te werken zelf. Dit wordt gedaan door de Updateknoop eenvoudig te drukken, maar het leidt tot een kwetsbaarheid als u zich niet herinnert om het programma vaak bij te werken. De software zal u alarmeren wanneer de database moet worden bijgewerkt.
 

Voor technische ondersteuning, kunt u ESET via e-mail contacteren telefoneren en leven praatje. Terwijl de e-mailsteun op om het even welk ogenblik beschikbaar, telefoon is en leeft is het praatje slechts beschikbaar op weekdagen ongeveer 12 uren. Voor zelfsteun, kunt u oplossingen, video's en een encyclopedie van bedreigingen op de website van ESET vinden.
 

Er was significante vertraging van de testcomputers toen de AV-Test de prestaties van ESET op Weduwen 10 bekeek. AV-Comparatives toonde zo veel vertraging, en onze eigen tests binnenshuis toonden geen vertraging toen wij Antivirus van ESET NOD32 herzagen. Deze tests worden uitgevoerd door normale computeractiviteiten te doen terwijl het programma zijn virusaftasten in werking stelt. Wij bootsten onafhankelijke tests door een normaal tijdsbereik na te vinden zoekend dan om het even welke vertraging terwijl het uitvoeren van dezelfde functies, met inbegrip van het controleren van e-mail, Web die en dossier het delen surfen. Wij namen verder onze tests een stap en speelden online spelen en letten op video's waar om het even welke vertraging het merkbaarst zou zijn, maar deze software leidde tot geen kwesties.


 

 

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)