isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productencomputerantivirussoftware

De Verwijderingssoftware van het 360 Versievirus, Laptop Antivirussoftware Elektronische Download

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

De Verwijderingssoftware van het 360 Versievirus, Laptop Antivirussoftware Elektronische Download

China De Verwijderingssoftware van het 360 Versievirus, Laptop Antivirussoftware Elektronische Download leverancier

Grote Afbeelding :  De Verwijderingssoftware van het 360 Versievirus, Laptop Antivirussoftware Elektronische Download

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Norton
Certificering: Norton
Modelnummer: 360

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: 1 / 3 jaar Type: Self-Healing Installateur
Gebied: Duits Platform: PC
Taal: VERENIGDE STATEN Media: 3.0 USB
Management: Wachtwoord download: Elektronische
Hoog licht:

internet security software

,

firewall antivirus software

Self-Healing Norton 360 de Antivirussoftware Intelligente Firewall van de Versiecomputer
 

Het duidelijkste verschil tussen Norton 360 en Norton Internet Security is het gebruikersinterface. Symantec heeft het duidelijk gemaakt dat Norton 360 wordt gericht op de gemiddelde gebruiker die enkel bescherming wil terwijl Norton Internet Security deskundige gebruikers dieper laat graven. In waarheid, deze dagen zijn zij niet zo zeer verschillend. Als de toegevoegde steun en tuneup de eigenschappen in Norton 360 beroep aan u vonden, kies het over Norton Internet Security.
 

PROS

Extern beheer. Self-healing. Zeer goede antivirus. Intelligente firewall. Nauwkeurige antispam. Het uitstekende antiphishing. Wachtwoord draagbaar beheer en vorm-vult nu, Web-Toegankelijk. 2GB online steun; lokale steun ook. Nuttige tuneupeigenschappen.

CONS.

De eerste ouderlijke controleeigenschappen kosten extra.

BODEMlijn

Norton 360 Versie 6.0 geeft u allemaal hetzelfde beschermende eigenschappen zoals Norton Internet Security 2012, met een vriendschappelijker gezicht. U wordt ook flexibele reserve, met inbegrip van 2GB van online opslagruimte. De Tuneupeigenschappen zijn ook nuttig, vooral het kenmerkende rapport. Deze volledig-gekenmerkte reeks is absoluut een goede keus.

Hardware

  • 300 Mhz voor Microsoft Windows XP, 1 GHz voor Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7/Microsoft Windows 8

  • 256 MB van RAM voor Windows XP, 512 van RAM voor Windows Vista en 1GB van RAM voor Vensters 8/7 (minimum van 512 MB RAM dat voor Terugwinningshulpmiddel wordt vereist)

  • 300 MB beschikbare vasteschijfruimte

  • De aandrijving van CD-rom of DVD-(als het installeren niet door elektronische download)


Self-Healing Installateur

Malware kan zich gemakkelijk in veiligheidsinstallaties mengen die op de standaardvenstersinstallateur vertrouwen. Als andere Norton-producten, gebruikt Norton 360 self-healing“ installateur van Symantec de „. Het kan maatregelen aan teller treffen malware dat pogingen om installatie te blokkeren. Zodra geïnstalleerd, als iets met het product verkeerd gaat verzendt het een gecodeerd bericht naar centraal Symantec en, in de meeste gevallen, krijgt een terug manuscript dat het probleem automatisch zal bevestigen.
 

Ik heb gelegenheden gehad om deze eigenschap in actie te zien. Voor één proefsysteem, stelde de installateur een snel virusaftasten in werking, vroeg reboot, en ging zonder incidenten te werk. Een andere verzond een foutenvraag en ontving blijkbaar een moeilijke situatie.
 

Collin Davis, Hogere Directeur van Techniek voor Symantec, riep dit geautomatiseerde systeem een „kans om klanten te verrukken.“ Omdat zo vele routine kleine problemen, bovengenoemd Davis automatisch worden behandeld, ondersteuningsagenten hebben meer tijd om met klanten te besteden de van wie problemen verder dan gebruikelijk gaan.

 

Nortonbeheer

Het Nortonbeheer, dat met de 2012 Norton-producten wordt geïntroduceerd, weidt over het bestaande Norton-Rekeningsconcept om uit beheer van al uw beschermde computers online toe te staan. Met de recentste versie verbindt Norton 360 nu ook met Norton-Beheer.
 

Van de Norton-Beheerconsole kunt u vergunningen voor al uw Norton-producten met inbegrip van Norton Internet Security, Norton-AntiVirus, Anti-diefstal Norton, en Norton-Mobile Security beheren. U kunt vergunningen met nieuwe sleutels bijwerken, producten (om de sleutel opnieuw te gebruiken), en zelfs correcte configuratieproblemen ver desinstalleren ver.
 

De eigenschappen die door Norton Management worden aangeboden zijn gelijkaardig aan het online beheersgedeelte van McAfee Al Toegang, behalve dat afzonderlijk koopt u uw vergunningen.
 

Intelligente Firewall

De firewall van Norton doet alles een firewall zou moeten, en toen wat. Het heimelijkheid alle havens, die PC onzichtbaar maken van buiten het lokale netwerk. Mijn pogingen om zijn bescherming op manieren onbruikbaar te maken een malwarecodeur zou kunnen beheren hadden geen effect. En zijn controle over internettoegangtoestemmingen voor programma's over uw systeem is intelligenter dan de meesten.
 

De bijeengevoegde informatie van miljoenen Norton-gebruikers voedt in de Norton-Inzichtsdatabase. De firewall vormt automatisch toestemmingen voor honderden miljoenen bekende goede dossiers, en de reeks eindigt automatisch bekende slechte dossiers. Wanneer de firewall een onbekend programma ontmoet dat Internettoegang probeert, past het extra gedragsnauwkeurig onderzoek en klapzoenen onderaan het programma toe als het smerig om het even wat probeert.

 

Ik keur zeer veiligheidshulpmiddelen goed die de verantwoordelijkheid voor hun eigen besluiten nemen. Het vragen van de gebruiker hetzij om een bepaalde netwerkverbinding toe te staan of te ontkennen enkel houdt geen steek.
 

Zoals gebruikelijk, vond ik dat Norton de meeste lektests negeert. Deze demonstratieprogramma's proberen om aan Internet te verbinden zonder wordt gevangen door programmacontrole, maar aangezien zij niet echt schadelijk zijn alleen verlaat Norton hen. Ik merkte op dat de SONAR gedrag-volgende technologie stil één van de lektests mepte toen het zijn verbindingspoging maakte.
 

Norton is ook uiterst efficiënt bij het identificeren van en het blokkeren van Web-based aanvallen op potentiële systeemkwetsbaarheid. Ik viel een proefsysteem met 30 aan exploiteer geproduceerd door het de penetratiehulpmiddel van het Kerneffect. Na de eerste aanval, zette Norton het penetratie-testend IP-adres van het systeem op blacklist; Ik moest binnendringen auto-blokkeert uitzetten om de test te voltooien. Norton blokkeerde elke enige prestatie en identificeerde de meesten van hen door naam.

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)