isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productencomputerantivirussoftware

Installatiemedia Computerantivirussoftware Norton 360 Versie 6.0 Reeks

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Installatiemedia Computerantivirussoftware Norton 360 Versie 6.0 Reeks

China Installatiemedia Computerantivirussoftware Norton 360 Versie 6.0 Reeks leverancier

Grote Afbeelding :  Installatiemedia Computerantivirussoftware Norton 360 Versie 6.0 Reeks

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Norton
Certificering: Norton
Modelnummer: 360

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: 1 jaar/3 Jaar Type: online installeer
Gebied: Global Platform: PC
beetje: 32 / 64 beetjes Taal: VERENIGDE STATEN
file: 2GB online Installateur: self-healing
Hoog licht:

internet security software

,

internet antivirus software


Installatiemedia Computerantivirussoftware Norton 360 Versie 6.0 Reeks
 

De nieuwe versies van Norton-Antivirus en Norton Internet Security lijken in de herfst elk jaar, samen met de meerderheid van antivirus en veiligheidsreekshulpmiddelen. Niet zo Norton 360. De laatste versie, Norton 360 Versie 6.0, is enkel uit nu. Enerzijds, betekent dit compensatieprogramma dat Norton 360 gebruikers soms een paar maanden op eigenschappen reeds moet wachten huidig in de reeks en antivirus. Anderzijds, krijgt Symantec een kans om nog nieuwere eigenschappen vrij te geven zonder een geheel jaar te wachten.

 

Het duidelijkste verschil tussen Norton 360 en Norton Internet Security is het gebruikersinterface. Symantec heeft het duidelijk gemaakt dat Norton 360 wordt gericht op de gemiddelde gebruiker die enkel bescherming wil terwijl Norton Internet Security deskundige gebruikers dieper laat graven. In waarheid, deze dagen zijn zij niet zo zeer verschillend. Als de toegevoegde steun en tuneup de eigenschappen in Norton 360 beroep aan u vonden, kies het over Norton Internet Security.

 

PROS

Extern beheer. Self-healing. Zeer goede antivirus. Intelligente firewall. Nauwkeurige antispam. Het uitstekende antiphishing. Wachtwoord draagbaar beheer en vorm-vult nu, Web-Toegankelijk. 2GB online steun; lokale steun ook. Nuttige tuneupeigenschappen.

CONS.

De eerste ouderlijke controleeigenschappen kosten extra.

BODEMlijn

Norton 360 Versie 6.0 geeft u allemaal hetzelfde beschermende eigenschappen zoals Norton Internet Security 2012, met een vriendschappelijker gezicht. U wordt ook flexibele reserve, met inbegrip van 2GB van online opslagruimte. De Tuneupeigenschappen zijn ook nuttig, vooral het kenmerkende rapport. Deze volledig-gekenmerkte reeks is absoluut een goede keus.


Self-Healing Installateur

Malware kan zich gemakkelijk in veiligheidsinstallaties mengen die op de standaardvenstersinstallateur vertrouwen. Als andere Norton-producten, gebruikt Norton 360 self-healing“ installateur van Symantec de „. Het kan maatregelen aan teller treffen malware dat pogingen om installatie te blokkeren. Zodra geïnstalleerd, als iets met het product verkeerd gaat verzendt het een gecodeerd bericht naar centraal Symantec en, in de meeste gevallen, krijgt een terug manuscript dat het probleem automatisch zal bevestigen.
 

Ik heb gelegenheden gehad om deze eigenschap in actie te zien. Voor één proefsysteem, stelde de installateur een snel virusaftasten in werking, vroeg reboot, en ging zonder incidenten te werk. Een andere verzond een foutenvraag en ontving blijkbaar een moeilijke situatie.
 

Collin Davis, Hogere Directeur van Techniek voor Symantec, riep dit geautomatiseerde systeem een „kans om klanten te verrukken.“ Omdat zo vele routine kleine problemen, bovengenoemd Davis automatisch worden behandeld, ondersteuningsagenten hebben meer tijd om met klanten te besteden de van wie problemen verder dan gebruikelijk gaan.

 

Nortonbeheer

Het Nortonbeheer, dat met de 2012 Norton-producten wordt geïntroduceerd, weidt over het bestaande Norton-Rekeningsconcept om uit beheer van al uw beschermde computers online toe te staan. Met de recentste versie verbindt Norton 360 nu ook met Norton-Beheer.
 

Van de Norton-Beheerconsole kunt u vergunningen voor al uw Norton-producten met inbegrip van Norton Internet Security, Norton-AntiVirus, Anti-diefstal Norton, en Norton-Mobile Security beheren. U kunt vergunningen met nieuwe sleutels bijwerken, producten (om de sleutel opnieuw te gebruiken), en zelfs correcte configuratieproblemen ver desinstalleren ver.
 

De eigenschappen die door Norton Management worden aangeboden zijn gelijkaardig aan het online beheersgedeelte van McAfee Al Toegang, behalve dat afzonderlijk koopt u uw vergunningen.

 

 

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)