isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office Project

Het Web activeert Microsoft Office Project Standard 2013 Professioneel Software Verlenen van vergunningen

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Het Web activeert Microsoft Office Project Standard 2013 Professioneel Software Verlenen van vergunningen

China Het Web activeert Microsoft Office Project Standard 2013 Professioneel Software Verlenen van vergunningen leverancier

Grote Afbeelding :  Het Web activeert Microsoft Office Project Standard 2013 Professioneel Software Verlenen van vergunningen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Amerika
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Project 2013 Pro

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Zeer belangrijke code
Levertijd: 1-3 werkdagen dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Levering vermogen: 10000pcs / dag
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: online Type: Nieuwe
Taal: Global Gebied: Duits
Platform: PC Media: 32-Bits
Methode: Dvd-ROM subtype: Client
Ondersteund: Vensters Softwarenaam: Project Professional 2013
Hoog licht:

project professional plus 2016

,

microsoft project 2016 product key

 

Het Web activeert onmiddellijk Microsoft Office Project 2013 Professionele Levering

 

Productomschrijving


Beheren van of organiseren van uw documenten, dossiers, en projecten zal met Microsoft Projectprofessional 2013 gemakkelijker en geschikter zijn. De eigenschappen zijn verbeterd om ervoor te zorgen dat de klanten comfortabeler zullen zijn wanneer het gebruiken van Microsoft Office. De verschijning van het Gebruikersinterface (UI), de integratie en de Rapportensectie zijn inbegrepen die allen in de verhogingen voor Microsoft Projectprofessional 2013 worden gemaakt.
De teamleden en de projectleiders zullen waarderen hoe het hulpmiddel helpt wanneer het over mededeling, samenwerking, en planning komt. De belangrijke hulpmiddelen zoals SharePoint en het Project zijn nog inbegrepen, maar zij hebben meer eigenschappen en opties in vergelijking met vorige versies. U kunt spoor van uw die projecten en verblijf gemakkelijk houden met Microsoft Projectprofessional 2013 worden georganiseerd.

 

Algemene Informatie
Fabrikant Microsoft Corporation
Merknaam Microsoft
Productnaam Project Professional 2013 32/64-beetje
Producttype Software Verlenen van vergunningen
Gesteunde taal Alle Talen
Gesteund platform PC

 

Eigenschappen

De nieuwe eigenschappen van Microsoft Projectprofessional 2013 zullen uw baan gemakkelijker maken. Zij zijn een groot metgezel voor uw zware dagen op het werk omdat zij u zullen helpen uw baan snel beëindigen.

 

Gemakkelijke Toegang met de Nieuwe Aanrakingswijze

 

Een nieuwe aanrakingswijze is geïntroduceerd in Microsoft Projectprofessional 2013, en het kan gemakkelijk worden betreden wanneer u onttrekt of op de Werkbalk Snelle toegang klikt. Deze verbetering is de prominentste die verhoging in Project Professional 2013 wordt gemaakt. Wanneer u op het klikt, zal het lint zich uitbreiden, en u zult het vriendschappelijke ontwerp van deze eigenschap zien. U zult ook het gegevensinvoerscherm zien. Er zijn meer aanrakingsverhogingen inbegrepen zoals Minibars en andere hulp selecterend opties.

 

New Look en Meer Verbeteringen van Project 2013

 

De nieuwe en kleurrijke rapportsjablonen die kunnen worden aangepast zijn inbegrepen in Project 2013. Het zal u helpen trillende deskundigenrapporten tot stand brengen zonder gegevens of dossiers naar andere programma's uit te voeren. Project 2013 heeft meer dashboard-type rapporten zoals de Brandwond onderaan rapport en andere overzichtsprojecten. Met deze malplaatjes, kunt u rapporten of projectvoorstellen gemakkelijk tot stand brengen. Nochtans, betekent het niet dat u niet het vermogen hebt om uw eigen rapport te creëren. Project 2013 voorziet u van krachtige opties en hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw eigen rapport voor uw bedrijf aan te passen. Met behulp van de verbeterde bureaukunst, zult u het vermogen hebben om meer leven aan uw rapporten te geven. Maar als u minder werk in het tonen van gegevens verkiest, kunt u de Brandwond onderaan rapport gebruiken. De brandwond laat u neer het voltooide werk, het resterende werk bekijken dat moet worden gedaan, en het geplande werk. Elk van deze informatie zal gemakkelijk worden bekeken, en de gegevens worden vertegenwoordigd door sommige lijnen binnen een grafiek. Een andere nieuwe die eigenschap in Project 2013 wordt geïntroduceerd is de Taakweg. De naam van deze eigenschap stelt eenvoudig voor dat het de weg van een bepaalde taak zal tonen die u kiest. De weg die u kunt zien omvat Drijfopvolgers, Opvolgers, Drijfvoorgangers, en Voorgangers.

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)