isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPC-Computersoftware

Van de de Server 2014 Standarddownload van Microsoft het Echte SQL Kleinhandelspak/Sleutel

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Server 2014 Standarddownload van Microsoft het Echte SQL Kleinhandelspak/Sleutel

China Van de de Server 2014 Standarddownload van Microsoft het Echte SQL Kleinhandelspak/Sleutel leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Server 2014 Standarddownload van Microsoft het Echte SQL Kleinhandelspak/Sleutel

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: SQL Server 2014 Standard
Modelnummer: SQL server 2014 norm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 pc
Prijs: contact
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, DHgate
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Microsoft Producttype: volledige versie
Uitgave: standaard Vergunningstype: Vergunning
Vergunning Tarifering: Deel Verlenen van vergunningen Programma: Open Zaken
Hoog licht:

pc download software

,

computer application software

SQL Server 2014 Standard

Beschrijving

De Microsoft SQL Server 2014 levert zaken-klasse gegevensbeheer voor een grote verscheidenheid van databasetoepassingen, met betrouwbaar uptime, veiligheid, en gemak van beheer. De hybride wolkenmogelijkheden helpen om op bestelling te schrapen, verhogen beschikbaarheid, en drukken kosten. En wanneer het over bedrijfsinformatie (BI) komt, SQL levert de Server 2014 sneller inzicht in om het even welke gegevens door vertrouwde hulpmiddelen. Met SQL Server 2014, krijgt u geïntegreerde ontwikkeling en plaatsing, en één van de veiligste databaseplatforms met ingebouwde veiligheid en informatietechnologie (IT) controle-bij de laagste totale kosten van eigendom.


SQL de Server 2014, het recentste volledige informatieplatform van Microsoft, neemt de nieuwe era van de Wolk OS van Microsoft, die organisaties en klanten van één verenigbaar platform voor infrastructuur voorziet, apps en gegevens op die klantendatacentra, hostserviceproviderdatacentra, en het Microsoft-openbare cloud overspannen. De voordelen die de klanten met een verenigbaar platform ervaren omvatten gemeenschappelijke ontwikkeling, beheer, gegevens, identiteit, en virtualisatie, geen kwestie waar een toepassing in werking wordt gesteld.

 

Tot slot SQL laat de Server 2014 nieuwe unieke die hybride-wolkenoplossingen toe op de Wolk OS worden gebaseerd. Deze oplossingen kunnen de de bodemlijn van een organisatie positief beïnvloeden en een organisatie toestaan om innovatieve oplossingen voor zijn databasetoepassingen tot stand te brengen.

 

SQL Server 2014 Eigenschappen

  • 16 bewerkerkernen: De Microsoft SQL Server Standard 2014 schept uiterst hoge capaciteit op en verstrekt tot 128 GB van geheugengebruik per serverinstantie.
  • In-geheugenoltp Motor: laat geheugenoptimalisering van geselecteerde lijsten en opgeslagen procedures toe. De in-Geheugenoltp motor wordt ontworpen voor hoge overeenstemming en gebruikt een nieuw mechanisme van de optimistisch gelijktijdigheidsmodelcontrole om sluitenvertragingen te elimineren.
  • Buffergroepuitbreiding: verstrekt een nieuw de integratievermogen van schijf(ssd) in vaste toestand dat u SSDs laat gebruiken om de SQL Server 2014 Buffergroep als niet-vluchtig RAM (NvRAM) uit te breiden.
  • Reserveencryptie: geeft de capaciteit om databasesteunen voor rustgegevensbescherming te coderen. SQL de Server 2014 steunt verscheidene encryptiealgoritmen, met inbegrip van Advanced Encryption Standard (AES) 128, AES 192, AES 256, en Triple DES.

Van de de Server 2014 Standarddownload van Microsoft het Echte SQL Kleinhandelspak/Sleutel

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Amanda

Tel.: +8613510207179

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)