isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPC-Computersoftware

De Professional 2013download van Microsoft Visio, de Productcode van Visio 2013

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

De Professional 2013download van Microsoft Visio, de Productcode van Visio 2013

China De Professional 2013download van Microsoft Visio, de Productcode van Visio 2013 leverancier
De Professional 2013download van Microsoft Visio, de Productcode van Visio 2013 leverancier De Professional 2013download van Microsoft Visio, de Productcode van Visio 2013 leverancier

Grote Afbeelding :  De Professional 2013download van Microsoft Visio, de Productcode van Visio 2013

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: De Vergunning van Microsoft Visio Standard 2016

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Inquiry
Levertijd: 1Hours -5days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: Op voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Fabrikant: Microsoft Corporation Het systeem: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012
Bewerker: 1 Gigahertz of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2-instructiereeks RAM: 1 gigabyte (GB) RAM (met 32 bits); 2 gigabytes (GB) RAM (met 64 bits)
Hoog licht:

pc download software

,

computer application software

 

 
 
 
DETAILS
 
 

De Professional 2013 van Microsoft Visio


Nieuw Microsoft Visio heeft:

Worden ontworpen om het gemakkelijker te maken om diagram-met inbegrip van snellere toegang tot vaak gebruikte hulpmiddelen, nieuwe en bijgewerkte vormen en stencils te creëren, en beter en uitgebreide eigenschappen thema's en gevolgen dat.
Hulpmiddelen om groepswerk, zoals de capaciteit eenvoudiger te maken om aan hetzelfde diagram samen te werken tegelijkertijd en beter becommentariëren-in zowel Visio als Visio-de Diensten.
Betere aanrakingssteun, die voor Windows 8 en Visio-de Diensten in nieuw Microsoft SharePoint omvatten.
Opties om uw diagrammen dynamischer te maken door vormen met gegevens in real time, met een uitgebreide reeks gesteunde bronnen te verbinden.
De capaciteit om uw diagrammen met anderen door browser (zelfs als zij geïnstalleerd geen Visio) hebben door Microsoft Office 365 of SharePoint te delen.
Steun voor bijgewerkte diagramming normen, met inbegrip van Verenigd Modeling Language (UML) 2,4, Bedrijfsprocesmodel en Aantekening (BPMN) 2,0, en Windows Workflow Foundation 4,0.

Eigenschappen

Creeer snel professionele diagrammen: Creeer het in dienst nemen diagrammen in enkel een paar kliks met bijgewerkte vormen en nieuwe het formatteren opties en hulpmiddelen.

Het is gemakkelijker beginnen creërend en diagrammen aan te passen
Visio wordt ingepakt met verhogingen om het gemakkelijker te maken begonnen te worden, de stencils vinden u, snel indrukwekkende resultaten met meer dan 60 ingebouwde malplaatjes, velen met bijgewerkte vormen gebruiken en wilt worden. U kunt professioneel uitziendediagrammen ook creëren en aanpassen gebruikend een rijke reeks uitgebreide en betere gevolgen en de thema's die een volledig verschillend ontwerp in enkel één of twee toepassen klikt.
Voer gemakkelijker gemeenschappelijke taken uit
De diagrammen zijn zelden statisch, zodat Visio het gemakkelijker dan ooit maakt om uw diagram met nieuwe kortere weg voor vaak uitgevoerde taken bij te werken. U kunt aan vaak gebruikte hulpmiddelen direct met een beduidend betere snel-toegangszwevende werkbalk worden en gemakkelijk om het even welke vorm (of combinatie vervangen vormen) in een diagram terwijl het bewaren van uw vormverbindingen, vormmeta-gegevens, en de algemene lay-out.
Creeer gemakkelijker indrukwekkende organisatiegrafieken
Één van de meest gebruikte die malplaatjes in de Visio-organisatie grafiek-enkel nog beter met verscheidene is geworden nieuw stijl-van beroeps aan speels, die u met enkel één kunt toepassen klikt, de capaciteit om beelden en betere lay-outopties in te voeren om boete te helpen - stem de manier uw organigram eruit ziet.

Werk aan diagrammen met uw team samen: Werk op diagrammen samen met nieuwe groepswerkeigenschappen.

Werk aan één enkel diagram samen tegelijkertijd
Stroomlijn groepswerk en verminder het risico van fouten door twee of meer mensen toe te staan om aan hetzelfde diagram in één enkel dossier bij hetzelfde te werken tijd-van het herschikken en vormen toe te voegen, aan het schrijven van commentaren, aan het toepassen van gevolgen. Met enkel één werkend dossier, vermijdt u de behoefte rond aan e-maildossiers, berekent welke veranderingen anderen aan het originele diagram, en manueel samenvoegende veelvoudige versies samen hebben aangebracht.
Aandeeldiagrammen door browser op bijna om het even welk apparaat
Door uw Visio-diagrammen aan Microsoft SharePoint-of op de servers van uw bedrijf of door Microsoft Office 365 te bewaren kunt u hen onmiddellijk door browser voor collega's zonder Visio viewable maken. Visio-de Diensten in SharePoint voorziet een rijke ervaring door browser, van alle bijzonderheden van het originele diagram, de refreshable gegevens (in diagrammen met gegevens - verbindingen), de optie om commentaren te bekijken en toe te voegen, en betere aanrakingssteun zodat kunt u met het diagram door vrijwel om het even welk apparaat bekijken en interactie aangaan.
Geef terugkoppelen met het betere becommentariëren
De recentste die Visio-versie introduceert eigenschappen worden ontworpen om het gemakkelijker te maken om recensenten te vangen en te richten terugkoppelt op diagrammen. U kunt commentaren aan om het even welk diagram van vrijwel om het even welk apparaat, hetzij door Visio of browser toevoegen gebruikend Visio-de Diensten – en kunt directe verduidelijking op om het even welk krijgen u op door een gesprek van chatberichten(im) of een audo/een videogesprekrecht van binnen Visio in werking te stellen onduidelijk bent. (Vereist een volgzame IM toepassing, zoals Microsoft Lync.)

Verbindingsdiagrammen aan dynamische gegevens: Gebruik de vormen in uw diagram om gegevens in real time begrijpelijk in een oogopslag te maken.

Verbind diagramvormen met gegevens met een eenvoudige tovenaar
Met Visio, kunt u de vormen in uw diagram met uw bedrijfsgegevens verbinden om complexe informatie visueel te vertegenwoordigen. Verscheidene populaire gegevensbronnen worden gesteund, met inbegrip van de Azuurblauw Microsoft Excel, Microsoft Excel-Diensten, Microsoft SQL Server, Microsoft SQL, en de Business Connectivity Services van Microsoft SharePoint. Dit staat u toe om patronen en het betekenen van in uw gegevens met gegevensafbeeldingen, zoals trillende pictogrammen te openbaren, symbolen, kleuren, en grafieken.

Gebruik een krachtig diagramming platform: Krijg een verlengbaar en flexibel platform voor het creëren van diagrammen en oplossingen die uw zaken passen.

Verbeter procesbeheer met steun voor BPMN 2,0 en bijgewerkte validatieregels
Visio kan u helpen dat uw diagrammen aan de normen voldoen die door uw zaken worden vereist, met inbegrip van steun voor Bedrijfsprocesmodel en Aantekening (BPMN) 2,0 ervoor zorgen — de norm van vandaag voor bedrijfsproces modelleren-en u kan de ingebouwde validatieregels gebruiken helpen uw diagrammen verzekeren voldoet aan de specificatie. U kunt ook blijven diagrammen openen en bijwerken die BPMN 1,2 gebruiken.
Creeer visuele werkschema's en publiceer hen aan SharePoint
Visio vereenvoudigt hoe u SharePoint-werkschema's en Microsoft Projectwerkschema's creeert om het reguleren van de vraag te steunen. U kunt SharePoint-werkschema's met bijgewerkte steun voor Windows Workflow Foundation 4,0 (met inbegrip van steun voor stadia en lijnen en betere integratie met Microsoft-SharePoint Designer) visueel tot stand brengen en publiceren en ook gebruik Visio om visuele Projectwerkschema's voor het reguleren van de vraag tot stand te brengen, die met zowel Microsoft Projectserver als Microsoft Project online werken.

Systeemvereiste

Merk Microsoft
Systeem Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012
Bewerker 1 Gigahertz of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2-instructiereeks
RAM 1 gigabyte (GB) RAM (met 32 bits); 2 gigabytes (GB) RAM (met 64 bits)
ROM 3,0 gigabytes beschikbaar (GB)
Resolutie De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX10-grafiekkaart en een resolutie 1024 x 768

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Echo

Tel.: +8615999540212

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)