isoftware Beperkt Technologieco.,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPC-Computersoftware

Multi - Taal Microsoft Visio Standard 2013 32/64 Beetjes, Visio-Professional 2013

Van goede kwaliteit Prooem van Windows 7 Sleutel voor verkoop
koop de geldige vergunning van Microsoft Visio Standard 2010 SP1 is groot. Ik ben zeer tevreden met de steun en het product, dat volkomen werkt.

—— Joseph Murry

vertrouwensverkoper, de zeer goede dienst

—— Andrew Martin

productcode gewerkte dank

—— Michael Dunn

Ik ben online Chatten Nu

Multi - Taal Microsoft Visio Standard 2013 32/64 Beetjes, Visio-Professional 2013

China Multi - Taal Microsoft Visio Standard 2013 32/64 Beetjes, Visio-Professional 2013 leverancier
Multi - Taal Microsoft Visio Standard 2013 32/64 Beetjes, Visio-Professional 2013 leverancier Multi - Taal Microsoft Visio Standard 2013 32/64 Beetjes, Visio-Professional 2013 leverancier

Grote Afbeelding :  Multi - Taal Microsoft Visio Standard 2013 32/64 Beetjes, Visio-Professional 2013

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: De Vergunning van Microsoft Visio Standard 2016

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Inquiry
Levertijd: 1Hours -5days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: Op voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Fabrikant: Microsoft Corporation Computer en bewerker: 1 Gigahertz of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2-instructiereeks
aandrijving: De aandrijving van CD-rom of DVD- Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012
Hoog licht:

computer system softwares

,

computer application software

  

DETAILS
 
 

Microsoft Visio Standard 2013


Microsoft Visio Standard 2013 wordt in het leven geroepen voor individuen die een krachtig diagramming platform met een rijke reeks ingebouwde stencils zoeken. Het helpt gebruikers om complexe informatie door eenvoudig te vereenvoudigen, diagrammen gemakkelijk-aan-begrijpen. Visio-de Norm omvat stencils voor zaken, basisnetwerkdiagrammen, organisatiegrafieken, basisstroomschema's, en algemene multifunctionele diagrammen.

Eigenschappen

Krijg een Sprongbegin op Uw Diagram
Haal voordeel uit ingebouwde malplaatjes, velen met bijgewerkte vormen. Visio-de Norm omvat stencils voor: Algemene diagrammen, zoals basis en blok; Bedrijfsdiagrammen, zoals controle, brainstorming, marketing, en organisatiegrafieken; Stroomschema's, zoals fundamentele, dwars-functionele, en eenvoudige werkschema's; Kaarten en plattegronden; Basisnetwerkvormen; Programmadiagrammen en chronologie.

Creeer gemakkelijk en pas Diagrammen aan
Creeer en pas professioneel uitziendediagrammen aan gebruikend een rijke reeks uitgebreide en betere gevolgen en de thema's die volledig verschillend toepassen kijken aan uw ontwerp in enkel één of twee klikken. Vind gemakkelijk de stencil u met het ingebouwde onderzoeks vanaf het begin scherm wenst. Creeer, herzie, en geef diagrammen op Windows 8-tabletten uit gebruikend aanraking, met betere steun voor gemeenschappelijke activiteiten (zoals het toevoegen van en het verwijderen van vormen) en gebaren (zoals snuifje aan gezoem). Krijg een betere mening van hoe uw diagram wanneer gedrukt met een nieuw afdrukvoorbeeld eruit zal zien.

Voer snel Gemeenschappelijke Taken uit
Krijg direct aan vaak gebruikte hulpmiddelen met een beduidend betere snel-toegangszwevende werkbalk. Vervang gemakkelijk om het even welke vorm (of combinatie vormen) in een diagram terwijl het bewaren van uw vormverbindingen, vormmeta-gegevens, en algemene lay-out. Geef uw diagrammen gemakkelijk de blik u met betere groepering die wilt, die en gidsen en nieuwe manieren uit elkaar plaatsen rangschikken om de verschijning van uw vormen (zoals met belemmeringshandvatten) aan te passen. Dupliceer en breng diagrampagina's weer in orde terwijl het bewaren van uw diagramlay-out en meta-gegevens.

Pas gemakkelijk Organigrammen met het Malplaatje en Tovenaarsverbeteringen aan
Gebruik een eenvoudige tovenaar om uw organigram en de invoergegevens van Microsoft Excel, Microsoft Exchange, of Microsoft Office 365 tot stand te brengen. Verander snel de blik van uw organigram door toe te passen één van verscheidene stijl-van beroeps op speels-met enkel één klikken. Boete - stem de manier uw organigram met betere lay-outopties en een nieuw lintlusje kijkt dat toegang tot eenvoudige maar toch krachtige controles verleent. Voeg gemakkelijk een persoonlijke aanraking aan uw organigrammen toe door beelden in massa (of van uw Uitwisselingsfolder of van individuele dossiers) in te voeren. Uw foto's zullen worden bebouwd automatisch om de vorm te passen.

Geef en handel op Terugkoppeling met het Betere Becommentariëren
Laat anderen toe om commentaren aan een diagram van vrijwel om het even welk apparaat, hetzij door Visio of door browser toe te voegen gebruikend Visio-de Diensten (vereist SharePoint Server of SharePoint online). Maak het duidelijk onmiddellijk wat van het diagram scheiden een commentaar op door commentaren betrekking heeft toe te voegen die met een specifieke vorm worden verbonden en die zich met de onderliggende vorm die (over pagina's omvatten) zullen bewegen. Vereenvoudig hoe u terugkoppelt door aan commentaren direct te antwoorden leidt, schrappend individuele die commentaren als zij niet meer van toepassing zijn, of het filtreren commentaren op criteria worden gebaseerd die u bepaalt, zoals door auteur of pagina. Krijg directe verduidelijking terugkoppelen door een een gesprek of audio van chatberichten(im)/een videogesprek met recensenten net van binnen Visio in werking te stellen. (Vereist een volgzame IM toepassing, zoals Microsoft Lync.)


Systeemvereisten

Computer en Bewerker 1 Gigahertz of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2-instructiereeks
Harde schijf 3,0 gigabytes beschikbaar (GB)
Vertoning De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX10-grafiekkaart en een resolutie 1024 x 768
Aandrijving De aandrijving van CD-rom of DVD-
Besturingssysteem Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012
Geheugen 1 gigabyte (GB) RAM (met 32 bits); 2 gigabytes (GB) RAM (met 64 bits).
Andere Microsoft Internet Explorer 8, 9, of 10; Mozilla Firefox 10.x of een recentere versie; Apple Safari 5; of Google Chrome 17.x. Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist voor om het even welke multi-aanrakingsfunctionaliteit. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 worden geoptimaliseerd.
 
 

 

Contactgegevens
isoftware Technology CO.,Limited

Contactpersoon: Echo

Tel.: +8615999540212

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)